Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Mytus jmenem Rommel / Mythos Rommel E01-E03 (2003)(CZ)[TVRip] = CSFD 89% | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Mytus jmenem Rommel / Mythos Rommel E01-E03 (2003)(CZ)[TVRip] = CSFD 89% Názov:Mytus jmenem Rommel / Mythos Rommel E01-E03 (2003)(CZ)[TVRip] = CSFD 89% Hodnocení: Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Dokument - Velikost:1.0 GB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2020-11-14 Peerov:1 (Seed: 1, Leech: 0)
    Zaner: Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo

    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky







    Životní příběh „lišky pouště“ – legendárního polního maršála.
    Německý třídílný dokumentární cyklus.


    http://www.csfd.cz/film/299580-mytus-jmenem-rommel/

    Jazyk: CZ
    Bonusy: Ne
    Vysílání: leden - únor 2005
    Rok výroby: 2003 ( dabing 2004 )
    Originální název: Mythos Rommel
    Délka: 3 x 43 min. ( cca )

    Popis:

    Válečník

    Třídílný dokument německé televize sleduje životní příběh muže, jehož strmá vojenská kariéra skončila rozsudkem smrti, muže, který odmítal páchat zločiny, ale nepřestával sloužit největšímu zločinci, muže, který byl plný rozporů. Vrcholem Rommelových úspěchů bylo tažení v severní Africe v letech 1941 až 42, kde velel německým jednotkám, které přišly zachránit situaci po porážce italských spojenců. Rommelovo vítězství v bitvě o pevnost El Agheila a dobytí přístavu Tobruk mu vyneslo pověst mimořádného válečníka – a hodnost polního maršála. Zrodila se legenda o „lišce pouště.“

    Ten, který prohrál

    Po dobytí přístavu Tobrúk britská vojska ustupovala na východ do Egypta. Zdálo se, že Rommelův Afrika Korps nikdo nezastaví a Britové se už chystali opustit Káhiru. V cestě už stála jen malá železniční stanice jménem El Alamein. Nikdo netušil, že právě tady dojde k obratu v africkém tažení. V srpnu 1942 se velitelem britských vojsk stal Bernard Montgomery, který zahájil zničující útok a donutil Rommela ustoupit. Hitler mu nařídil neustoupit a bojovat do posledního muže – ale Rommel odmítl své jednotky obětovat, neuposlechl rozkazu a odvedl své vojáky 1800 kilometrů zpátky do Tuniska. Rommel pak byl z Afriky odvolán – ale nacistická propaganda rommelovský mýtus stále potřebovala.

    Spiklenec

    Závěrečná část dokumentu německé televize o proslulém polním maršálovi zachycuje závěr jeho kariéry i života. Po epizodě Rommelova působení v Itálii jej Hitler pověřil dohledem nad obrannými silami na západním pobřeží Evropy. Právě tam se očekávala spojenecká invaze. Rommel však už v konečné vítězství Říše nevěřil. Snaha zachránit co se dá ho přivedla do kontaktu s protihitlerovským odbojem v řadách důstojníků. Po nezdařeném atentátu na Hitlera vyšlo najevo, že Rommel o všem věděl a hodlal se dát nové vládě k dispozici. Vůdce rozhodl, že Rommel musí zemřít.

    Screen:      




       
       









    Hippies, IcePhoenix, milanuska,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!





    2
    Kim6
    Ratio 3.1

    VIP

    14/11/2020 10.36.08
    je to i stejnojmenná ,moc dobrá kniha


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.279 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 09:34
    sql

    TOPlist